Dierenkliniek den Heuvel Dierenarts Best Eindhoven Oirschot Son Boxtel Veldhoven

Uw hond, kat of konijn is meer dan een huisdier: hij of zij is onderdeel van uw familie. Logisch dat u daar de best mogelijke zorg voor wilt. Bij Dierenkliniek den Heuvel in Best kunt u al tientallen jaren terecht; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Tijdens de diverse spreekuren bent u altijd welkom met uw huisdier. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken. Op onze ruime parkeerplaats vindt u altijd een plekje. Er is een afzonderlijke wachtruimte voor katten, zodat de dieren geen last van elkaar hebben.

Dierenkliniek den Heuvel werkt met verschillende methoden van beeldvormende diagnostiek, waaronder MRI, CT, röntgen en echografie. Hiermee constateren wij snel en nauwkeurig wat er aan de hand is. Eventueel bloedonderzoek is klaar terwijl u wacht.

Heeft uw dier vaccinaties, medicijnen, een operatie of tandheelkundige zorg nodig? Alle soorten behandelingen zijn mogelijk bij Dierenkliniek den Heuvel.
Wij bieden ook professionele begeleiding als u een nestje wilt fokken. We beschikken over de juiste kennis, ervaring en apparatuur.

Als u onverhoopt afscheid van uw dier moet nemen, is daar een aparte kamer voor. Zo kan uw huisdier in alle rust inslapen.

Dierenkliniek den Heuvel: Professionele zorg en diagnostiek voor uw huisdier

1 comment on “Dierenkliniek den Heuvel Dierenarts Best Eindhoven Oirschot Son Boxtel Veldhoven

  1. abelina janssen schreef:

    mri lekker duur! vandaar dat mijn hondje nu aan de pijnstillers is. vanwege een blijvende lichte hernia met verdikking. kan zulke dure dingen nou eenmaal niet betalen. en met rymadill is het prima te sturen, vind het alleen zo frustrerend dat die dingen zo duur moeten zijn. vind ik sneu voor mijn lieverd. ze is bijna 11 dus we komen er wel saampjes, maar ja ik gun haar alles en ik doe dat ook zo goed en kwaad als het gat. maar sommige dingen lukken jammer genoeg niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.