De Lieve Vlaamse Reuzen zusjes doen alles samen!

Ze eten samen, en spelen samen. Graven en slapen samen. En vachtverzorging kan je beter ook niet alleen doen.

13 comments on “De Lieve Vlaamse Reuzen zusjes doen alles samen!

 1. Natuurbeelden schreef:

  Leuker video!

 2. Monique schreef:

  Waar woont u

 3. Leonie schreef:

  Te schattig!! Wij hebben tegenwoordig twee loopeenden in de minifarm. Die zijn ook zo lief samen, lekker tuttelen en knuffelen..

 4. pim1234 schreef:

  Ik dacht dat ze een kip kregen op 1:29

 5. Arne Hamerlinck schreef:

  Hi ik heb een vraag verkoop je brahma's en zo ja kan ik je bereiken via insta of Messenger of zo want ik wil kei graag een brahma

 6. Risto Kolttonen schreef:

  Lovely rabbits!

 7. Jesse klinkenberg schreef:

  Leuk ik heb zelf een koppeltje Duitse reuzen en lopen overdag los in de tuin en snags los door het huis

 8. Willy Van schaik schreef:

  Echt heel leuk.Zo'n leven gun je ieder dier. En de kippen en hanen op de achtergrond 👍

 9. Luca Kemink schreef:

  Ik zei in de reacties onder éen van de vorige video's dat ik nog nooit last van bloedluis heb gehad in die 7 jaar dat ik mijn 2 kippen heb. Ik had dat niet te hard moeten zeggen…. ;). Ik heb nu last van bloedluis, maar ik heb het hok ingesprayd met luizengif. Dat werkte niet, dus heeft mijn opa met een bouwvakkersföhn het hok schoongebrand. De kippen slapen vanavond nog in hun leghokje. Dat leghokje is bloedluis vrij en staat niet in het nachthok. Morgen ga ik kijken of alles (hopelijk) weg is.

 10. Wouter Libbrecht schreef:

  Wie heeft de eend ook gezien

 11. Linda schreef:

  Ik dacht al te zien dat die ene, rechterkant in videobeeld, wat masculines heeft. Koeien laten zo ook zien wie dominant is. Leuke video, de meiden zien er patent uit met die spekkraagjes. Belgische/ Vlaamse hazen zijn ook zo leuk, die hadden we oo de kinderboerderijen in de knuffelhoek, met de Reuzen en Lotharingers. Die grote soorten hebben ook het grootste knuffelgehalte en kunnen wel tegen een stootje. Genietze van het mooie zonnige weer. 👋🌞

 12. Tamara Janssens schreef:

  Zo mooie beestjes! Het is een echte boerderij bij jou 😊😆wij hebben kuikens bij se…

 13. Iba Ibragim schreef:

  Dat is niet leuk als ze gaaten maken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.